Piggy Riches

Kukapa ei aina joskus tahtoisi olla kunnon porvarisika? Nyt se on viimeinkin mahdollista! Nimittäin Net Entertainmentin uusi slotti, Piggy Riches, vie pelaajan upporikkaiden possujen maailmaan.

Piggy Riches slotti

PiggyRiches on viiden 3-rivisen rullan ja 15 voittolinjan videoslotti. Pelissä ei ole bonuspeliä tai muitakaan erikoisominaisuuksia. Pelin ainoat bonukset ovat wild-symbolien antamat kertoimet ja scatter-symboleilla avattavat ilmaiskierrokset. Kolikon arvon voi valita 0.01 ja 0.50 euron väliltä ja eri panostasoja on käytössä täydet 10 kappaletta. Täysillä voittolinjoilla pelatun kierroksen hinnaksi muodostuu siis 1.50 – 75.00 euroa.piggy riches

Teemaltaan Piggy Riches myötäilee Mega Fortunea, tosin tällä kertaa timanttien, rahasäkkien ja luottokorttien keskellä porsastelevat upporikkaat possut. Taustamusiikkia pelissä ei ole, mutta silloin tällöin rullien kolinan rikkoo pieni Broadway-henkinen melodianpätkä.

Piggy Riches ei tarjoa pelaajalle juurikaan valinnanvaraa pelin ominaisuuksien kanssa. Asetuksista voi ainoastaan kytkeä pelin musiikit ja ääniefektit pois käytöstä. Pelaaja saa kuitenkin sentään valita montaako voittolinjaa haluaa pelata. Myös NetEntin muista sloteista tuttu automaattipeli on käytössä Piggy Riches pelissä.

Voittosymbolit

Pelin anteliain voittosymboli on rahasäkki. Viidellä rahasäkillä saakin peräti 2 000 kolikkoa, mikä on varsin antelias päävoitto. Rahasäkki tuottaa myös voittoja, vaikka saisit niitä ainoastaan kaksi kappaletta samalle voittolinjalle. Muiden symbolien kohdalla voittoon tarvitaan tuttuun tapaan kolme symbolia. Muutkin pelin symbolit myötäilevät sikailevaa luksuselämäntyyliä. Voittoja ropisee lompakoilla, luottokorteilla ja seteleitä pursuavilla säästöpossuilla. Pienempiä voittoja tuottavat symbolit on merkitty A, K, Q, J tai 10-merkeillä. Alapuolelta löydät PiggyRiches pelin voitonjakotaulukon.

5 rahasäkkiä2000 kolikkoa
4 rahasäkkiä350 kolikkoa
3 rahasäkkiä25 kolikkoa
2 rahasäkkiä5 kolikkoa
5 luottokorttia1000 kolikkoa
4 luottokorttia150 kolikkoa
3 luottokorttia25 kolikkoa
5 avainta750 kolikkoa
4 avainta125 kolikkoa
3 avainta20 kolikkoa
5 lompakkoa400 kolikkoa
4 lompakkoa75 kolikkoa
3 lompakkoa20 kolikkoa
5 säästöpossua200 kolikkoa
4 säästöpossua75 kolikkoa
3 säästöpossua15 kolikkoa
5 ”A”-symbolia125 kolikkoa
4 ”A”-symbolia50 kolikkoa
3 ”A”-symbolia15 kolikkoa
5 ”K”-symbolia100 kolikkoa
4 ”K”-symbolia25 kolikkoa
3 ”K”-symbolia10 kolikkoa
5 ”Q”-symbolia75 kolikkoa
4 ”Q”-symbolia20 kolikkoa
3 ”Q”-symbolia5 kolikkoa
5 ”J”-symbolia50 kolikkoa
4 ”J”-symbolia15 kolikkoa
3 ”J”-symbolia5 kolikkoa
5 ”10”-symbolia50 kolikkoa
4 ”10”-symbolia10 kolikkoa
3 ”10”-symbolia5 kolikkoa

Piggy Riches pelin palautusprosentti on 96.4 %.

Ilmaiskierrokset ja bonukset

Piggy Riches ei valitettavasti tarjoa jackpotia tai edes minkäänlaista bonuspeliä, mikä on hiukan kummallista. Miten tämän pelin voitoilla pääsee sikailemaan, kun pelin korkein voitto on 2 000 kolikkoa? Onneksi sentään wild-symboli antaa voitoille x3 kertoimen. Kertoimen saa käyttöönsä, mikäli yksikin voittolinjan symboleista on wild.

Pelin scatter-symboli on turkkiin sonnustautunut emakko. Scatter-symboli avaa ilmaiskierroksia ja antaa lisäksi panoksen kokoon sidottuja voittoja. Jokaisen scatter-symbolin takaa paljastuu voitettujen ilmaiskierroksien määrä ja niiden kerroin. Enimmäismäärä ilmaiskierroksia on 28 ja suurin mahdollinen kerroin on 6. Ilmaiskierrosten aikana jokainen scatter-symboli antaa yhden ylimääräisen ilmaiskierroksen.

Yhteenveto

Hauskasta teemastaan huolimatta Piggy Riches putoaa Net Entertainmentin slottien keskikastiin. Peli on kaikin puolin ”ihan hyvä”, mutta mitään mieleenpainuvaa PiggyRiches ei pelaajalleen tarjoa. Mitäänsanomattomat bonukset ja bonuspelin puute tekevät tästä pelistä jälleen yhden tusinaslotin NetEntin portfoliossa. Tämä on sinänsä sääli, sillä tästä teemasta olisi voinut saada aikaiseksi vallan mainion slotin.