kolikkopelit

Kolikkopelit.comille bonuksia jahtaamaan!

Kolikkopelit on jo yli 200 000 suomalaisen suosima nettikasino, josta löytyy myös täysin uniikkeja suomalaisia pelejä. Kampanjoita ja tarjouksia on runsaasti, ja uudelle tilinavaajalle tarjotaan muikea tervetuliaisbonus. Lunasta siis bonus ja pelaa heti!

Tervetuloa ilmaiskierroksille ja Lumottuun onnenpyöräään

Ilmaista pelirahaa ei jaeta usein, mutta Kolikkopelit livauttaa uudelle, rekisteröidylle tilille 5 euroa. Varsinainen ensitalletusbonus on suuruudeltaan 100 % jopa 100 euroon saakka, eli 100 euron talletuksella saa tililleen yhteensä 200 euroa. Kolikkopelit.com haluaa ansaita pelaajan luottamuksen ja sen vuoksi antaa juuri nyt mahdollisuuden kokeilla pelaamista uuden tilin rekisteröivälle tarjoamalla 50 ilmaiskierrosta Gemix-peliin.

Puolenkuun turnaus

Kolikkopeleillä pelataan joka kuukauden 15. päivä Puolenkuun turnaus Kolikkopelit.comin valitsemassa pelissä. Turnauksen kokonaistulos 20 perättäisen kierroksen jälkeen voitettuina kolikkoina ratkaisee voittajan ja 500 euron bonusraha-voittopotti jaetaan 5 voittajan pelaajan kesken, á 100 euroa. Turnauksessa pienin panos on 20 senttiä, eli varsin pienellä panostuksella on mahdollisuus voittaa mukava summa.kolikkopelit

Loppukuun turnaus

Jokaisen kuun viimeisenä viikonloppuna on jälleen aika turnata bonusrahasta pelissä, joka voi vaihdella Kolikkopelien valinnan mukaan. Kuten puolenkuun turnauksessakin, voittajat valitaan 20 perättäisen kierroksen voitettujen kolikoiden perusteella, ja pienin panos kierrosta kohden on 20 senttiä. Loppukuun turnauksen 1000 euron palkintopotti jaetaan 50 voittajan kesken ja palkintosumma riippuu sijoituksesta. Ensimmäiseksi sijoittunut pelaaja palkitaan 120 eurolla.

Viikkoraaputus

Kolikkopelien viikkoraaputus on sananmukaisesti raaputusarpojen, ilmaisten semmoisten, raaputtamista. Viikon aikana kolme samaa kuvaketta näkyviin raaputtanut pelaaja pääsee osalliseksi hienoista, viikottaisista palkinnoista. Varsinaisten tavarapalkintojen lisäksi on saatavilla myös bonuskoodeja, joita voi saada jo yhdellä voittokuvakkeella.

Kutsu kaveri ja äänestä lahjoituskohde

Suuren kaveripiirin omaava pelaaja saattaa hyötyä yllättävästi: lähettämällä kaverilleen Kolikkopelit.com-suosittelulinkin on mahdollista saada ilmaista bonusrahaa pelaamiseen. 25 euron bonusrahan saa, kun kaveri on rekisteröitynyt suosittelulinkin kautta ja tehnyt ensimmäisen talletuksensa ja panostuksensa. Lisäksi suosittelija pääsee pelaamaan Kummeli-peliä bonusrahan ohella tulevalla 100 ilmaiskierroksella. Kolikkopelit.com lahjoittaa syyskuussa 1500, 1000 ja 500 euroa eri järjestöille. Pelaajilla on mahdollisuus äänestää suurimman summan saava järjestö kolmesta eri vaihtoehdosta. Osallistu siis ja äänestä hyvän asian puolesta!