cloud quest

Pelaa Cloud Quest -slottia Casumolla ja voita!

Cloud Quest slot on uusi Play’n GO:n kolikkopeli, jota kannattaa käydä kokeilemassa Casumolla. Casumo järjestää nimittäin pelin julkaisun kunniaksi kilpailun, jonka avulla voit kasvattaa pelistä keräämääsi voittosummaa jopa 1000 eurolla. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin edetä Cloud Questin pelitasoilla mahdollisimman korkealle. Casumo palkitsee 10 korkeimmalle tasolle kampanjan aikana selvinnyttä Cloud Quest -pelaajaa käteisellä ja ilmaiskierroksilla.

Cloud Quest slot yhdistää roolipelit ja kolikkopelit

Cloud Quest slot jatkaa Play’n GO:n omalaatuisten kolikkopelien sarjaa, joista aiempana esimerkkinä mainittakoon vaikkapa Gemix. Näissä peleissä ei ole varsinaisia voittolinjoja tai rullia lainkaan, vaan voitot jaetaan toisiaan koskettavista symboleista ympäri pelikentän. Voittaneet symbolit hajoavat ja katoavat peliruudulta muodostaen silloin tällöin wildejä, eli jokerisymboleita. Wildien avulla voit voittaa lisää, kun muut pelin voittosymbolit putoavat alaspäin edellisten haihduttua.

Etene bonuspeliin ja päihitä hirviöt

Cloud Questissä on niin paljon erikoisominaisuuksia, että niiden kaikkien esitteleminen lyhyessä artikkelissa olisi mahdotonta. Pelin tärkeimpänä tavoitteena on kuitenkin edetä bonuskierroksille, joissa vastaan asettuu monenlaisia hirviöitä. Bonuskierroksilla saat käyttöösi ilmaisia kierroksia, ja voittamalla näillä ilmaiskierroksilla voit päihittää hirviöt. Pääset bonuskierrokselle tyhjentämällä pelitaulukon niin, että sen taustalla oleva, horisontaalisesti liikkuva bonusteksti paljastuu.

Näin voit voittaa Casumon Cloud Quest -kisasta

Casumon kisoissa on usein se mukava puoli, että niistä voi voittaa pienemmälläkin panoksella pelatessaan. Näin on asian laita nytkin, sillä kilpailun tavoitteena on yksinkertaisesti päästä Cloud Questin pelitasoilla niin pitkälle kuin mahdollista. Voit siis pelata pienimmillään vain 10 sentin kertapanostuksella, mutta voittomahdollisuutesi ovat silti samat kuin suuremmilla panoksilla pelaavilla.

Tässä kisan voitot kokonaisuudessaan:

  • 1. palkinto – 1000 €
  • 2. palkinto – 250 €
  • 3. palkinto – 100 €
  • 4. – 10. palkinto – 50 ilmaiskierrosta

Kilpailu jatkuu aina 28. marraskuuta asti, joten sinulla on hyvää aikaa treenata Cloud Quest -slotin pelaamista ja edetä pelitasoilla. Älä huoli, jos et ehdi pelaamaan pitkää aikaa kerralla – etenemisesi tallennetaan pelin tietoihin, ja voit aina jatkaa siitä, mihin viimeksi jäit.

Osallistu Casumon Cloud Quest -kisaan tästä